top of page
LogoIDeeWorks.png
SCENARIO
Scenario
Ule - Krampella

FEBRUARI 2018

MUZIEKTHEATER

ULE, IK WAS VEERTIEN IN 1914

Deze muzikale theatervoorstelling is gebaseerd op het prachtige boek ‘Ule’ van Marc de Bel. Ule wordt net 14 jaar als de Duitsers België binnenvallen. Samen met haar familie slaat ze op de vlucht voor de Duitse dreiging. Het wordt een lange tocht vol gevaar, liefde en vriendschap, maar vooral een zoektocht naar zichzelf. 

Het scenario werd geschreven door Ief Dams en Jolien Polleunis. Regie was eveneens in handen van Ief Dams. Jef Verheyden componeerde de muziek bij deze voorstelling.

Een productie van IDee Producties

Eerste productie van eigen 

productiehuis!

DECEMBER 2017

MUSICAL

DE WRAAK VAN KRAMPELLA

Deze kerstmusical vertelt het verhaal van zes kostschoolmeisjes die tijdens de kerstvakantie niet worden opgehaald door hun ouders. Ze besluiten er alsnog het beste van te maken, maar tijdens de eerste nacht verdwijnt een eerste meisje. De andere meisjes gaan onmiddellijk naar haar op zoek, maar zal het hen lukken om haar terug te vinden?

Het scenario werd voor de derde keer op rij geschreven door Ief Dams en Jolien Polleunis. Ief Dams nam eveneens de regie voor zijn rekening. Choreografie was in handen van Jolanda Luyten.

Een productie van Stad Geel i.s.m. Dienst Toerisme

Klokgeesten - Kerstbal

DECEMBER 2016

MUSICAL

DE KLOKGEESTEN

Deze editie van de kerstmusical vertelt het verhaal van David, een arme jongen die opgroeit in de dorpskerk. Hij is al jaren op zoek naar zijn ouders, maar zonder veel succes. Door een onverwachte ontmoeting met de klokgeesten van de kerk, lijkt zijn zoektocht in een stroomversnelling terecht te komen. Zal David zijn ouders vinden?

Deze kerstmusical werd geregisseerd door Ief Dams. Hij schreef het verhaal samen met Jolien Polleunis. De choreografie werd verzorgd door Jolanda Luyten.

Een productie van Stad Geel i.s.m. Dienst Toerisme

DECEMBER 2015

MUSICAL

DE MAGISCHE KERSTBAL

Drie kinderen moeten de kerstvakantie noodgedwongen doorbrengen bij hun norse grootvader. Het belooft een vreselijk saaie vakantie te worden, totdat ze een mysterieuze stem horen in één van de kerstballen. Die stem wordt het begin van een groots avontuur...

Deze editie van de Geelse kerstmusical werd geregisseerd door Ief Dams. Hij schreef zelf het verhaal, in samenwerking met Jolien Polleunis. De choreografie was in handen van Ann Cuyvers.

Een productie van Stad Geel i.s.m. Dienst Toerisme

bottom of page